Beschrijving

Beste muzikant!

Muziek maken is leuk, muziekles is leuk. Maar voor de meeste muzikanten wordt muziek pas echt leuk als het samen met anderen gemaakt kan worden. Dat is niet altijd makkelijk. Waar vind je een band, hoe begin je dan, wat voor nummers, hoe maak je een goede verdeling, hoe vind je een goed geluid voor een band? En dan nog… Hoe kom je aan optredens, en wat is er nodig voor een optreden?

 

Er zijn zo veel vragen, en wij kunnen alle antwoorden daarop geven! Dit doen wij voor muzikanten zonder band, die dat graag zouden willen leren, en voor bands die stil staan in hun groei.

 

Bandcoach Johan Keeman (ook bekend van de jamsessies in de Schoof) zal de band of bands desgewenst formeren en met de band een traject in gaan. Van het bepalen welk liedje er gespeeld gaat worden (eigen werk of covers) tot jullie eerste optreden!

 

Natuurlijk wordt er gekeken naar leeftijd (Het is voor alle leeftijden!), ervaring/ instrument beheersing en  voorkeuren voor muziek.

 

Dus zangers, zangeressen, gitaristen, bassisten, blazers, drummers, violisten, wat je ook speelt, meld je nu aan voor de bandlessen en voor je het weet sta jij met jouw band op een podium!

 

 

De eerste reeks is een blok van 20 lessen. De band komt zelf binnen en mag een half uur zichzelf installeren en soundchecken. Daarna volgt een uur les van de coach. Na de les kan de band nog een half uur doornemen wat ze allemaal geleerd hebben.

 

De lessen zullen of op de zaterdagmiddag, of op een avond plaatsvinden.

 

Kosten voor 20 lessen bedragen €210,- pp.

Deelnemers onder de tot 21 jaar betalen geen btw, daar boven moeten wij  9% btw rekenen.

 

Start lessen in overleg.

 

Aanmelden en informatie via info@deschoof.nl en tel: 0228-581876