Beschrijving

Na een succesvolle reeks afgelopen najaar, start er binnenkort een nieuwe reeks bij de BizzyKidzz! Deze club op de vrijdagavond is voor kinderen van +/- 7 tm 11 jaar oud. Onder begeleiding van vrijwillige hulptroepen worden er creatieve activiteiten gehouden. Denk hierbij aan knutselen (naar eigen ideeën en wensen van de kids) en koken van leuke, lekkere gerechten. Afgelopen seizoen zijn er erg leuke creaties tot stand gekomen, en was het vooral een gezellig club op de vrijdagavond om nog even lekker bezig te zijn. 
Ook staan er andere activiteiten in de planning, zoals speurtochten en een bezoekje van de brandweer, maar deze kunnen uiteraard alleen ingeplant worden als dit vanuit de RIVM-maatregelen veilig en verantwoord kan plaatsvinden. 

Hetzelfde geldt helaas ook voor de start van het seizoen. Opgeven van jouw kind kan al wel! Mocht de start uitgesteld worden, zullen wij een deel terugbetalen, of meenemen naar volgend seizoen. Het is even afwachten wat onze minister president de komende tijd te melden heeft.
Behalve dat wij veel kids erg gezellig vinden, kunnen wij extra handen en creativiteit ook goed gebruiken! Heb jij wellicht zin om zo nu en dan op de vrijdag te helpen? Geef dat dan graag aan!

Richtlijn voor leeftijd: Groep 3 -6 

De datums zijn: (onder voorbehoud)
22, 29 januari
5, 12, 19 februari
5, 12, 19, 26 maart
9, 16, 23, 30 april
21, 28 mei
4, 11, 18, 25 juni

Wil je nog instromen? Dat kan! Stuur even een mail naar info@deschoof.nl

20x vermaak voor €30,- (gemiddeld €1.50 per keer)

Aanvang is 19:00 uur. 
Einde om 20:30 uur. 

let op: Bij opgave geeft u akkoord dat er een foto van uw kind via onze BizzyKidzz geplaatst kan worden. Als u dit niet wilt, laat dit dan graag weten, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

https://deschoof.nl/?product=bizzykidzz-start-15-januari-2021

Launch Event