Beschrijving

Speciaal concert “The Cats Aglow”

Op zondagmiddag 1 november zouden The Cats Aglow naar de Schoof komen voor een uniek concert. 
Door alle nieuwe maatregelen kan dit concert geen doorgang vinden. U kunt zich opgeven om er bij een nader te bepalen datum als eerste bij de zijn. Dit kan via reserveren@deschoof.nl 
Jarenlang zijn de Schoof en The Cats Aglow verbonden met elkaar, en dit jaar willen wij dat niet voorbij laten gaan.
Het wordt een middagvoorstelling waarbij u een vaste zitplaats krijgt toegewezen. Vanaf tafel kunt u telefonisch uw bestellingen doorgeven, dit wordt dan aan uw tafel bezorgd. Zo maken wij met elkaar van de nood een deugd.

The Cats Aglow:
Dé tributeband van The Cats. De succesformatie van weleer uit Volendam met tientallen hits op hun naam. Prachtige samenzang, mooi afgestemde muziek met een vleugje palingsound. Er is geen band die dit beter kan vertolken dat The Cats Aglow, aangevoerd door frontman IJsbrand van Belleghem.
De heren zijn welbekend en geliefd in heel Nederland. Ze hebben honderden shows gedaan in binnen- en buitenland tot Koninklijk theater Carré aan toe.

Manier van reserveren.
Aangezien er een hardnekkig virus rond dwaalt gaat het verkrijgen van een kaart anders dan anders. U kunt uw kaarten aanvragen via reserveren@deschoof.nl. Bij uw reservering graag doorgeven met hoeveel personen (uit één huishouden!) u aan een tafel plaats wilt nemen. Dit is van groot belang zodat wij onze zaal goed kunnen indelen. Na uw reservering krijgt u van de Schoof een reserveringsnummer, betalingsgegevens en algemene informatie voor de dag.
Wij gaan er vanuit dat u zelf goed op de hoogte bent van de richtlijnen vanuit het RIVM en dat u zich daar aan houdt.

The Cats Aglow.
Datum nader te bepalen
Aanvang: 14.30 uur.
Kosten per kaart: €19.50
Reserveren: reserveren@deschoof.nl
Launch Event