Beschrijving

Op dinsdag 10 maart start de conversatiecursus (tussen 10.00 en 11.30 uur) in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof. Ken je of ben je iemand die de Nederlandse taal beter wil leren spreken? Dan zijn de conversatielessen van Vrijwilligerspunt dé manier om dat doel te bereiken! Er zijn nog plekken vrij!

De conversatielessen worden gegeven in groepsverband. Onder leiding van een vrijwillige taaldocent wordt er veel gesproken en gewerkt aan eenvoudige lees- en schrijfoefeningen. De groepjes zijn klein, zodat er voor iedereen voldoende tijd is om te praten.

De taalvrijwilliger zorgt ervoor dat er iedere week een nieuw en vooral leuk onderwerp is om over te praten. Want, het doel is niet alleen om beter de Nederlandse taal te leren, maar vooral om plezier te krijgen in het spreken ervan!

Materiaal en kosten

Vrijwilligerspunt vraagt een kleine vergoeding van 20 euro per lesjaar. Iedere cursist krijgt eenmalig een map om daar het lesmateriaal in te bewaren.

Meedoen?

Wil je zelf meedoen aan de conversatielessen, of iemand anders opgegeven? Stuur dan een e-mail voorzien van voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd van de deelnemer naar taalhuis@vrijwilligerspunt.com. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Launch Event