Beschrijving

Handje helpen?

 

Het is een eng woord voor velen. Het woord “vrijwilliger”.
Want stel dat je vrijwilliger wordt, dan zit je meteen aan van alles vast, toch? Nee, niet dus, niets van dat. Vrijwilliger zijn, is vrijwillig iets doen. Dit hoeft niet met contracten, vaste tijden en hoge verwachtingen. Weinig doen kan bij ons veel betekenen. Hoe zit dit?

Een belangrijk deel van vrijwillig iets doen, is dat het voor jou leuk is. Je krijgt er tenslotte al geen cent voor betaald. Dat je daarbij anderen ook enorm helpt kan een drijfveer zijn. Maar ook hetgeen wat je uitvoert zou voldoening kunnen geven.

Wij zijn De Schoof. Ons doel is zo veel mogelijk mooie momenten mogelijk maken. Wij richten ons daarbij vooral op activiteiten waar geen financiële winst in te behalen is, die derhalve niet aantrekkelijk zijn voor commerciële organisatoren. Die activiteiten bieden wij aan binnen onze kern. Dit alles voor een zo laag mogelijke prijs, zodat iedereen eraan deel kan nemen.

Om dit mogelijk te maken willen wij al onze kosten zo laag mogelijk houden. Wij zijn scherp op inkoop, energieverbruik en onderhoud. Maar meest belangrijk, wij hebben een fantastische groep vrijwilligers. Deze staan klaar zodat het sociale en culturele werk doorgang kan vinden.
Vrijwilligers komen en gaan. Om de meest uiteenlopende redenen. Op dit moment kunnen wij goed een paar extra handjes gebruiken.

Daarbij zeggen wij niet wat jij moet doen. Wij horen heel graag wat jij bij ons kunt of wilt doen!

 Wij kunnen namelijk overal hulp bij gebruiken: de bar, onderhoud, gastvrouw, gastheer, de tuin, (organiseren van) evenementen, bestuur, etc. Het is hierbij niet hoe vaak wij willen dat jij komt, maar hoe vaak jij iets zou willen doen bij ons. Interesse? Bel dan gerust naar 0611347531, mail naar michiel@deschoof.nl of loop gerust lang bij ons! De koffie staat niet klaar, wij maken verse voor jou.

Launch Event