Beschrijving

Uitgesteld!

Stap in een muzikale wereld van oneindige liefde en vreugde!

 

Koningskind vertelt het verhaal van de jonge vrouw, Mary. Zij staat voor een belangrijke keuze in haar leven. Gaat ze voor vastigheid en zekerheid of durft ze het aan om op haar eigen manier haar passie en verlangen te volgen in zingen en muziek?

Als door een wonder komt ze terecht in de kerststal. Daar heeft zij verhelderende en inspirerende gesprekken met Maria, Jozef, herder Bariu en de drie wijze koninginnen. Kunnen zij haar inspireren om te vertrouwen op haar kracht, verlangen en gevoel en de weg van haar hart te volgen?

Dit alles wordt omlijst met prachtige koor- en solozang van liederen als You raise me up, Hallelujah, Als alles duister is en May it be. Maar liefst 50 zangers, spelers en muzikanten zullen u ontroeren, laten lachen en misschien zelfs zingend weer naar huis laten gaan.

 

Theater en zang in unieke vorm
De voorstelling heeft een unieke vorm. Dialogen, koor- en solozang wisselen elkaar op zo’n manier af, dat het soms lijkt op een musical en dan weer op een vertelling omlijst met zang. Ook wordt er in de voorstelling stembevrijdend geïmproviseerd. Solist en pianist maken met elkaar muziek in het moment. Van tevoren weet niemand wat er gaat klinken en het leidt altijd weer tot iets prachtigs. Ons Koningskoor laat het prachtige Hallelujah stembevrijdend klinken.

 

Koningskind staat garant voor een gezellige, hartverwarmende en inspirerende avond uit! Dit wilt u niet missen.

 

Voorstellingen en kaartverkoop:

Voorstellingen zijn uitgesteld

 

Kaarten á 17,50 (inclusief servicekosten) zijn te koop via:

 

Aanvang voorstelling: 20.00 uur en 15.00 (zondag 19 december)

Verwachte eindtijd 23.00 uur of 18.00 uur

Zaal open: 30 minuten voor aanvang

 

Bij deze voorstelling worden de op dat moment geldende coronamaatregelen aangehouden.