Beschrijving

Nieuw en uniek koor van start in De Schoof

Vanaf woensdagavond 5 februari starten in De Schoof de repetities van het nieuwe koor ‘Creatiekracht’. Hou jij van zingen, vrijheid, improviseren en verlang je ernaar om te creëren vanuit jezelf? Dan is dit koor iets voor jou.

 

Bij ‘Creatiekracht’ gaat het om jouw creativiteit en jouw stem. Hier bestaat alleen jouw manier van zingen. Centraal staat dat je zingt in verbinding met jezelf. Dat je de vrijheid vindt om jouw eigen klank en melodie te uiten. Vanuit moeiteloosheid en ontspanning. Dan ga je zingen zoals je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Er zijn geen voorgeschreven stempartijen. Wel een hoofdmelodie waarop je naar hartenlust kunt improviseren om je eigen klank te vinden. Zo creëren we samen steeds ons eigen lied.

 

Wendy Kamminga begeleidt dit proces met geduld en liefde waarbij ze gebruik maakt van haar kennis en ervaring als zangeres, stembevrijder, dirigent, coach en spiritueel mens. Een deel van de repetitie staat in het teken van lichaamswerk, techniek en bewustwording wat je vervolgens kunt gebruiken bij het zingen. We zingen uiteenlopend repertoire: pop, musical, circlesongs, gospel, canons en mantra’s.

 

Ervaring met zingen is niet nodig. Jouw bereidheid om op jezelf en jouw binnenwereld af te stemmen, wel.

 

Wat brengt het koor je?

Naast heel veel zingen brengt dit koor je vreugde, speelsheid, contact met je gevoel en intuïtie, lichaamsbewustzijn en kennis hoe je dit inzet bij zingen, verbetering van je techniek , vrijheid in je zingen en een veilige omgeving om dingen uit te proberen.

 

Informatie en aanmelden

Repetities zijn wekelijks (uitgezonderd schoolvakanties) op woensdagavond van 19.30-21.45 uur in De Schoof in Wervershoof. Richtprijs is € 5,- per repetitie. Verder mag je zelf weten wat je geeft, wat het je waard is. Meld je uiterlijk 29 januari aan door een mail te sturen naar wendykamminga@gmail.com of bel voor meer informatie 06-425 37 633.