Beschrijving

Wederom uitgesteld. Wilt u, zodra het mogelijk is zeker zijn van een plaats bij dit concert? Mail dan naar reserveren@deschoof.nl
Kaartverkoop bij cursussen/ tickets!

Emiel Huisman betreedt opnieuw het podium van de Schoof. Na een ongewilde corona-break is de zanger klaar voor een derde uitvoering van zijn vocaal talent op eigen bodem. 

Het wordt een avond waarbij u kunt zitten en genieten van prachtige luisterliedjes welke Huisman ten gehore zal brengen. Bij de entreeprijs zit een heerlijke borrelplank inbegrepen!  

Voor Emiel is het altijd bijzonder om een ‘thuiswedstrijd ’te spelen. “Ik kijk er weer heel erg naar uit”, zegt hijzelf. Zijn optreden omvat een breed genre van populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80. De 63-jarige zanger heeft met zijn welluidende stem en sympathieke uitstraling grote bekendheid in de regio verworven. Toen hij twee jaar geleden in Kasteel Radboud zijn ‘Tribute to Frank Sinatra’ zong oogstte hij grote waardering bij de Nederlandse fans van The Voice, die speciaal voor hem naar Medemblik waren gekomen.

De bekendste nummers van deze legendarische Amerikaanse zanger maken ook nu weer deel uit van het uitgelezen repertoire dat Emiel Huisman in Wervershoof over het voetlicht zal brengen. Daarnaast vertolkt hij op geheel eigen, krachtige, wijze nog steeds aansprekende hits van Engelbert Humperdinck en Tom Jones. Nieuw in het zang-arsenaal van de  man uit Wervershoof zijn een aantal nummers van de wereldwijd nog steeds ongekend populaire Cliff Richard.

“Van en voor Wervershoof”, is het motto van Emiel Huisman, die erop rekent dat de belangstelling voor zijn optreden tot ver buiten het dorp uitstrekt. Kaarten voor deze middag moeten van te voren gereserveerd worden á €8.50 per stuk. Aanvang is 15.30 uur. 

Bij ons kan dit concert bezocht worden. Geef bij uw reservering graag aan met hoeveel mensen u komt. Let op! Dit mogen alleen mensen uit hetzelfde huishouden zijn! Wij gaan uit van uw verantwoordelijkheid bij het maken van de boeking.

15-11-2020
Aanvang: 15.30 uur

Verder houden wij deze dag alle regels rondom Covid-19 aan die vanuit de rijksoverheid gegeven worden. 

Launch Event