Biografie

Mijn naam is Joost, aangenaam. Ik vind het leuk om mezelf voor te kunnen stellen als bestuurslid van De Schoof! Samen met mijn collega bestuursleden wil ik me gaan inzetten om De Schoof als cultureel centrum te doen floreren. We hebben een leuke groep samen als bestuur, ik kan veel zin hebben in onze vergaderingen en meetings. Vooral, omdat we net als naar buiten toe, ook naar elkaar open en besluitvaardig zijn.

De Westfriese directheid, met een heldere blik op onze missie en visie. Bijvoorbeeld, als we zeggen dat we de Schoof willen doen floreren, dan beginnen we met zaaien. Het tuinproject is daar een mooi voorbeeld van.

Ik vind het helder stellen van onze doelstellingen belangrijk, om zo de aansluiting met de gemeenschap te kunnen verbeteren.

Binnen de groep zal ik me hier voor gaan inzetten, taken die daarbij horen zijn onder andere: PR, branding, en communicatie.

Ohja en nog even persoonlijk: ik houd van tuinieren, wandelen en goede gesprekken. Puntje voor verbetering is dat ik het soms moeilijk vind om keuzes te maken, en stel ze dan uit.

Ik ga echter wel graag voor de uitdaging, en die zie ik nu in het cultureel leefbaar maken van Wervershoof op een manier die van deze tijd is!

Taken

Externe Communicatie, Interne Communicatie, Zakelijk Contact