Biografie

Heey, mijn naam is Micheal Laan. Ik ben 29 jaar en kom uit Onderdijk. Ik heb ruim 6 jaar in Diemen gewoond en ben sinds oktober ’19 weer terug verhuisd naar het bruisende Wervershoof. Ik heb Scheikunde aan de UvA gestudeerd en heb mijn lesbevoegdheid gehaald voor de onder- en bovenbouw van de middelbare school. Tegenwoordig ben ik werkzaam als IT Engineer bij ING Nederland op de Beleggen afdeling.

Mijn passies zijn IT, jeugdjongerenwerk en het organiseren van evenementen. Dat is ook de reden waarom ik al sinds 2009 betrokken ben bij de stichting. In de afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met het organiseren van de Kindervakantiespelen en andere activiteiten voor de jeugd. Ook sta ik iedere vrijdagavond in de Sub, een inloop voor jongeren. 

Vanaf 1 juli 2019 ben ik voorzitter van De Schoof. Een fantastische uitdaging om deze stichting verder te brengen op het gebied van sociaal en cultureel werk. Samen met een uiterst gemotiveerd team aan bestuursleden en personeel, willen wij met alle vrijwilligers De Schoof een onmisbare plek in de woonkern Wervershoof maken. Ik ben daarom ook dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen deze mooie functie te mogen vervullen. Heeft u vragen, of wilt u graag wat gedachten uitwisselen? Laat het me vooral weten! U kunt me altijd mailen via: micheal@deschoof.nl

Taken

Jeugd en Jongerenwerk, Communicatie, Zakelijk Contact