Biografie

Mijn naam is Michiel Vlaar. Vanaf september 2018 mag ik in de Schoof de titel van “zakelijk leider” dragen. Ik ben onwijs gemotiveerd om hier te mogen werken, en zie uit naar een fijne samenwerking met zo veel mogelijk betrokkenen. Ik ben in Hauwert geboren en getogen, na een korte tijd in de binnenstad van Hoorn woon ik nu in Zwaag.

Na mijn jeugd ben ik als zorgverlener op Leerkerweide in Wognum mijn carrière begonnen. Na een jaar of zeven daar werd het tijd voor iets anders. Café ’t Kroegie, gelegen op het Kerkplein in Hoorn kwam in mijn handen. Hier ben ik acht jaar lang met veel plezier de eigenaar van geweest. Toen dat verkocht was en ik een paar maanden rustig aan heb gedaan, wilde ik graag weer aan het werk gaan. Gelukkig heb ik hier een hele mooie plek daarvoor gevonden!
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn kinderen, verder ben ik als drummer actief in bands en ben graag buiten bezig. Of dit nu in de tuin is, wandelend met mijn hond of zeilend over het IJsselmeer.
Mocht ik iets voor iemand kunnen betekenen in de Schoof, hoor ik dat graag! Wanneer mijn deur open staat ben je altijd welkom.