Beschrijving

Open Biljarttoernooi Wervershoof:: 11-12 mei

In het weekend van 11 –  12 mei wordt in de Schoof het ‘Open Libre Biljarttoernooi’ gehouden. Bij dit toernooi is iedere biljarter welkom! Er wordt gespeeld aan de hand van het eigen moyenne. Wij hopen dat onze entourage, goede biljarts en gezonde toernooispanning bijdragen aan een dag waarbij iedere biljarter boven zichzelf uitstijgt! Aan de hand van de inschrijvingen worden er gelijkwaardige poules gemaakt. Uit deze poules zullen winnaars naar voren komen die zichzelf naar de finale kunnen spelen! De besten van de eerste dag zullen doorschuiven naar de finale waar zij mogen meestrijden om ereplaatsen. 
Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de beste biljarters van dit weekend. 

Bij de inschrijving ontvangen wij graag uw naam, telefoonnummer en moyenne. Dit kunt u invoeren bij het afronden van de bestelling in onze webshop. 

 

Op de zaterdag zal er van 13.00 – 18.00 uur gespeeld worden.
Op de zondag zal dit van 12.00 – 18.00 uur zijn.
Eventuele uitloop door langer durende potjes is niet te voorzien, het kan dat uitlopen qua eindtijd. Na de laatste wedstrijd kan er uiteraard nog rustig nagepraat worden.
Bij de inschrijving á €17,50- zijn de eerste kop koffie en een paar hapjes ingegrepen. 

Wij streven ernaar om zowel voor de deelnemers als de kijkers een leuke attractieve dag te organiseren. Het spel is belangrijk, maar de gezelligheid moet er ook zijn. Hierom houdt de wedstrijdleiding aanpassing in moyenne voor mogelijk, alsmede het verplichten van een extra handicap bij bijzonder hoge moyennes.
Wanneer u beschikt voor een (semi) professioneel moyenne, neem dan graag van te voren contact met ons op om te bepalen of u in het toernooi past. 

Inschrijven via deze link: INSCHRIJVEN
Bij bijzonderheden graag uw moyenne en telefoonnummer vermelden.