Beschrijving

Op zaterdagavond 20 april zullen de jankende gitaren en drijvende ritmesecties Wervershoof  weer laten schudden op haar grondvesten! De inmiddels bekende en geroemde Bluesnight krijgt ook in 2024 weer een nieuwe editie met een steengoede line-up!

Tribute to Cuby and the Blizzards door Electric Blues::

Electric Blues is door de vele Cuby fans  geaccepteerd als dé Cuby tributeband van Nederland. 

Vele succesvolle concerten, maar ook live optredens op radio en tv maakt dat deze band louter positieve reacties heeft mogen ontvangen van kritische radiomakers als Gerry Jungen, Jeroen Wielaart en Johan Derksen (waar zij ook CD van de week geweest zijn). Tel hierbij de vele goede recensies op die zij hebben mogen ontvangen in diverse Blues Magazines, wat alleen maar kan maken dat deze band een geweldige tribute aan Cuby ten tonele zal brengen

Zodra de instrumenten opgepakt zijn en de nummers worden ingezet gebeurt er iets bijzonders, dan daalt de geest van Muskee over deze muzikanten en dat is te horen. Bijzonder is ook dat de stem van zanger/drummer Henk Vegt heel dicht bij die van Muskee komt, in sommige nummers zelfs eng dichtbij.

Electric Blues met hun tribute aan Cuby and the Blizzards is een muzikale reis door het gehele oeuvre van Cuby and the Blizzards, waarbij zij het publiek weten mee te nemen in hun liefde voor deze band. 

Blues Avenue Revisited::

Vorig jaar stonden zij ook op de Bluesnight. Zij openden de avond en speelden direct het dak van De Schoof af. Reden genoeg om deze ronkende Bluesmachine terug te laten komen! Blues Avenue speelt energieke blues/ bluesrock vanuit het hart! De band is al jaren een begrip in het circuit. Sinds 2001 speelt de band al onder de huidige naam in diverse samenstellingen. Nu, onder aanvoering van Jaco Siegers, is Blues Avenue rauwre, moderner en krachtiger dan ooit te voren. Krachtige vocalen en imponerend gitaarspel vorm het hart van de band!
Ze spelen een mix van bekende en minder bekende blues nummers. Deze nummers worden allemaal voorzien van een dikke eigen blues-saus die de band met veel voldoening over het publiek heen giet. 

High Heels & Sneakers::

Steengoed en uit de eigen regio! High Heels & Sneakers! Ooit begon deze vriendengroep bestaande uit doorgewinterde muzikanten voor hun plezier aan een Joe Bonamassa project. Dit werd snel uitgebreid met Blues en Blues-rock nummer van Beth Hart. Gaandeweg is het repertoire steeds verder uitgebreid met nummers van beide artiesten die aansluiten bij de persoonlijke interesse van de muzikanten en het repertoire van de band. We kunnen hier spreken van een band die de blues vanuit het hart speelt! High Heels & Sneakers bestaat uit: Mariska de Lange, Antoinette van der Weerdt, Ofer Vazana, Do Jacobson, Dennis Dijkstra en Djowie Tromp. 

Tickets voor het de BluesNight zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €12,50 per stuk! 
Voor Tickets klik HIER

BluesNight Wervershoof:
20 april 2024
Deur open: 19.00
Aanvang: 19.30 uur
Verwacht einde: 00.30 uur