Beschrijving

Iedereen wordt geboren met mediamieke gaven. Tijdens de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan we deze gaven ontdekken en ontwikkelen.

 

Er bestaan diverse mediamieke gaven, zoals helderziend- horend of voelend. Sommige mensen zijn heel krachtig in mediumschap en anderen in het geven van healing. Aangezien ieder mens geboren wordt met mediamieke gaven, is het niet de vraag of jij gaven bezit. De vraag is: welke gaven zijn bij jou het krachtigst. Vier avonden lang gaan we stapsgewijs onze gaven ontdekken en ontwikkelen. Tijdens de cursus zul je leren wat jou eigen energie is en wat te doen met energie die niet van jou is. Veel mensen kampen met vermoeidheidsklachten doordat zij niet goed in hun eigen energie staan. Na deze cursus weet jij wat je daaraan kunt doen! Verder zullen we verschillende oefeningen doen zodat je jou gaven kunt leren kennen. Ook zul je jou gidsen ontmoeten. Naarmate de cursus vordert kun je dit contact steeds verder uitdiepen. De cursus wordt afgesloten met het zelf kunnen lezen van een foto.

De data voor deze cursus zijn:  5, 12, 19 en 26 oktober van 19.00 tot 22.00 uur

Deze cursus is bedoeld voor beginners of mensen die nog maar kortgeleden begonnen zijn om hun spiritualiteit te ontdekken. Er is beperkt plaats zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor alle deelnemers. Na afloop krijg je een certificaat.

Meer informatie en opgeven: www.innerlijklicht.eu