Beschrijving

Na de zeer succesvolle, zwoele, bourgondische en uitverkochte editie van 2023 gaan we weer een Franse avond houden in De Schoof. 

Prachtige Franstalige chansons, enkele goede Franse wijnen en uiteraard een overheerlijk ruikend en smakend kaasplankje. Dat is wat De Schoof op zaterdag 9 november op het programma heeft. 

De Culturele Commissie van De Schoof heeft een prachtige avond weten te organiseren. Op zaterdag 9 november kun je genieten van prachtige Franse muziek van de chansonband Coeursief. Dit met een heerlijk kaasplankje en 2 goede glazen Franse wijn die al bij de entreeprijs inbegrepen is.  Dit alles voor slechts €15,50 per persoon. Sacrebleu!
(Uiteraard zijn 2 andere consumpties ook toegestaan als je geen wijnliefhebber bent)

Samen met een wijnimporteur hebben wij enkele prachtige wijnen geselecteerd. De eerste twee zijn bij de entreeprijs ingegrepen. Voor de echte Franse slobberaar is een extra wijntje uiteraard verkrijgbaar aan de bar. 

De band Coeursief is er eentje met een warm hart voor het Franse levens- en liefdeslied. Vele bekende chansons zullen deze middag aan bod komen. Denk aan Edith Piaf, Francoise Hardy, Jacques Brel, Charles Aznavour, Gilbert Decaud, Julien Clerc en Michel Legrand uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Maar ook meer recente van o.a. Zaz, Patrick Bruel, Patricia Kaas en Barbara Pravi worden uitgevoerd. 
Soms serieus, soms als meezinger, soms nostalgisch maar ook modern. Wat het ook zei, het is altijd in een gezellig sfeer. Voor velen is een optreden van Coeursief een feest der herkenning van nostalgische vakanties, verloren liefdes en de warme Franse sfeer. 

De band speelt door het heel het land op Franse festivals en Beaujolaisavonden. Nu doen zij de Schoof weer aan voor een bourgondische avondje gezelligheid.

Datum: 4-11-2023
Kaarten bestel je HIER

Inloop: 19.30 uur
Aanvang muziek: 20.15 uur
Verwacht einde: 23.30 uur
Entree: €15,50