Beschrijving

Kermuzpop 2022

Op zondag 21 augustus mag De Schoof een aantal grote namen ontvangen! Muzikanten die hun sporen verdiend hebben. Deze avond zullen The Petoempers en Carpet Burns een goede portie rockmuziek ten gehore brengen.
Het rond krijgen van het programma was geen moeilijke taak dit jaar. Deze twee top bands waren een paar jaar geleden al aan de beurt om in De Schoof te komen spelen. Echter kwam er destijds een virus voorbij zetten en moest het programma een paar jaar wijken.

‘The Petoempers’ zijn vijf mannen waarbij het hart in een rock & roll tempo klopt. De mannen spelen no nonsens rock & roll muziek gecombineerd met vette bluesrock. Ronkende Marshalls, gierende Fenders en Voxen, Gibsons, een beukende bas, knallende drums en heldere vocalen staan garant voor een heerlijke vuige rock & roll show. De band, bestaande uit Harry Rues, Jan Manshanden, Zjon de Bruijn, Kees Grent en Tim van Velzen speelt overal waar ze komen al jarenlang de planken uit de vloer.

‘Carpet Burns’ is een powerformatie die uit de West-Friese klei getrokken is. De bandleden vonden dat 4 repetities met verschillende bands per week te kort was, dus ze hebben samen een band gemaakt om de werkweek vol te krijgen. Het klikt, het rockt, het is energiek en retestrak. Dit zootje ongeregeld weet een groot feest te maken van iedere locatie waar zij mogen spelen. Voorganger Enrico Kors heeft achter en naast zich een stuwende motor die gevormd wordt door Jos Kolenberg, Hans Schipper, Eric Nieuweboer, Bert Schipper en Esther Hoogland en Huub Sijm.

Op de zondagavond weten wij zeker dat wij met deze twee bands een programma hebben om de vingers bij af te likken. Biertje in de lucht en meezingen uit volle borst! Het team van De Schoof heeft er onwijs veel zin in om jullie van goede muziek en frisse versnaperingen. Rond acht uur zal de eerste band aftikken. Houd voor het precieze programma onze website en facebook in de gaten. Heel graag tot dan in De Schoof! Proost!