Beschrijving

Op 27 april wordt bij De Schoof weer ouderwets Koningsdag gevierd! En iedereen is welkom. Of je nu wilt kaarten, biljarten, sjoelen of alleen voor het feest komt met liveband!

Om 12.45 uur gaat bij ons de deur open en kan er ingeschreven worden voor het prijsklaverjassen en het prijssjoelen. Er wordt stipt om 13.30 uur gestart.  De kosten voor deelname hieraan bedragen €4,- dat ter plaatse afgerekend mag worden. Bij het prijsklaverjassen en sjoelen is een kop koffie, een klein hapje en een sandwich voor na afloop inbegrepen. 
De liefhebber van een potje biljart is ook van harte welkom, onze biljarts zullen ook open staan voor gebruik. 

Het klaverjassen en sjoelen zal tot een uur of 16.30 doorgaan met aansluitend de prijsuitreiking.  Direct daarna zal sixties band ‘The Blue Bandits’ een geweldig optreden geven! Met muziek van o.a. Cliff Richard, Blue Diamonds, Beatles en Roy Orbison zal het nog een zeer gezellig namiddag en avond worden. 

The Blue Bandits  is een sixtiesband met muzikanten die hun roots hebben in West-Friesland. Deze band bestaat uit muziekvrienden die gezamenlijk muziek maken uit de jaren zestig en zeventig. Het brylcreem zwart is inmiddels wel veranderd in zilvergrijs maar deze oude rockers zijn nog steeds heel gedreven. Het repertoire omvat vele hits uit deze tijd van o.a. Elvis Presley, Cliff Richard,  The Shadows, The Everly Brothers, Trini Lopez, The Beatles en de Maskers . Deze muziek nodigt uit om een dansje te wagen of gewoon lekker te luisteren. Voor liefhebbers is het als of de tijd even heeft stilgestaan, want het ligt bij menigeen in het geheugen opgeslagen.

Heel graag tot dan!