Beschrijving

Op zaterdag 17 augustus wordt bij De Schoof weer ouderwets kermis gevierd! En iedereen is welkom. Of je nu wilt kaarten en sjoelen of alleen voor het feest komt met maar liefst 2 livebands! Vanaf 16.30 uur treden onderstaande bands op. Entree is uiteraard gratis. Dus start je kermis goed op de zaterdag in De Schoof.

The Bretels

Een band waar sfeer en muzikaliteit hand in hand gaan, onder het motto GSV (Gezelligheid Staat Voorop). Maandelijks komen er nieuwe (soms hedentijdse) nummers bij. Daarom is het goed vertoeven bij The Bretels, omdat de nadruk ligt op ‘lekkere’ nummers, die iedereen kent en waar óók nog uitstekend op gedanst kan worden. Albert Hoogland, Simon Oud, Koos Blauw en Jan Steltenpool zorgen een complete middag met de gezellige sfeer uit de jaren “60-“70-“80 tot heden. 

 

B-Stock 60

B-Stock 60 neemt jullie graag mee op een muzikale tijdreis om je helemaal in de sfeer van die tijd te brengen met een verrassend optreden. De 5 rasmuzikanten met vele jaren podiumervaring onderscheiden zich met een bijzondere setlist met nummers die je niet bij elke sixtiesband tegen komt. Ruud Kersten, Harry Reus, Marco Vlaar, Bert Jongsma en Marcel Visser nemen je mee in de tijd van he Small Faces, The Animals, Them, The Kinks, The Beatles en The Rolling Stones.