Beschrijving

Zou jouw kind wel willen vroeten in de prut, eigen plantjes zien groeien en later eigen groenten en fruit mee naar huis nemen? Dat kan!

Wees snel, er kunnen dit jaar maximaal 5 kinderen aangemeld worden!
 
Vind je het ook belangrijk dat kinderen leren over planten en dieren? En dat kinderen begrijpen waar hun eten vandaan komt?
 
De Schoofeniers is een laagdrempelige groep waar kinderen dit leren door te werken in de tuin. Elke week is er een nieuwe les, waarin kinderen leren om planten te verzorgen en houden we nauwlettend de insecten in de gaten. Tussendoor is er tijd voor een kopje thee, ouders zijn altijd van harte welkom om mee te doen!
 
We beginnen in maart met het gereedmaken van de grond, en we eindigen in oktober met de laatste oogst. Bereid je dus voor, alle groentes, fruit en kruiden mogen de kinderen in de tussentijd mee naar huis nemen!
 
De Schoofeniers is iedere woensdagavond. Alles waar je kind om moet denken is het aandoen van oude kleding. 
 
We zullen eens per jaar een excursie maken, vorig jaar was dit naar ’t Keetje in Lutjebroek. We vragen om een bijdrage van €30,- per kind per jaar, om hiermee de kosten te kunnen dekken. Mogen de kosten lager uitvallen, dan zal dit bedrag aan het einde verrekend worden en kunnen we hiermee de bijdrage van volgend jaar verlagen.
Mocht dit bedrag voor u te hoog zijn, schroom niet, en neem graag contact op met Michiel van de Schoof. Dit mag geen belemmering zijn voor deelname van jouw kind. 

 

Launch Event