Beschrijving

Op vrijdagavond 22 december komt The Cats Aglow Tribute weer naar De Schoof voor een prachtig en uniek concert. Jarenlang zijn The Cats Aglow Tribute en De Schoof verbonden met elkaar en ook dit jaar wordt deze verbintenis bekroond.
De mooie hoge, ruime zaal met goede akoestiek maakt dat deze superformatie van rasmuzikanten zich er thuis voelen als een vis in het water.

Er is te zien dat de vraag naar verschillende manieren van optredens toeneemt. Hierin blijven Te Cats Aglow tribute en De Schoof uiteraard niet achter. Naast het bekende CATS repertoire zullen er in aanloop naar de kerst, ook enkele kerstnummers gespeeld worden.
The Cats Aglow en De Schoof bieden bij binnenkomst een heerlijke stukje kerststol en een glaasje glühwein van het huis aan om meteen lekker in de stemming te komen.

Er zullen zitplaatsen gecreëerd worden. Als je zeker wilt zijn van een zitplaats, is het raadzaam om op tijd naar de Schoof te komen. Er kan weer naar hartelust gedanst worden en uit volle borst meegezongen worden met alle bekende hits en prachtige nummers welke The Cats heeft voortgebracht.

De Cats Aglow Tribute is dé tributeband van de legendarische muziek van The Cats, de succesformatie van weleer uit Volendam met tientallen hits op hun naam. Prachtige samenzang, mooi afgestemde muziek met een vleugje palingsound. Er is geen band die dit beter kan vertolken dan The Cats Aglow Tribute.
De mannen van The Cats Aglow Tribute zijn welbekend en geliefd in heel Nederland. Ze hebben honderden shows gedaan in binnen en buitenland tot Koninklijk theater Carré aan toe.

Tot vrijdag 22 december!

Deur open: 19.15 uur
Aanvang concert: 19.45 uur
Verwacht einde: 23.30 uur
Prijs: €17,50 inc. Servicekosten

Tickets via deze LINK