Beschrijving

Op zondagmiddag 14 mei komt The Cats Aglow weer naar De Schoof voor een prachtig concert. 

Jarenlang zijn The Cats Aglow en De Schoof verbonden met elkaar en ook dit jaar wordt deze verbintenis bekroond met een prachtig en uniek concert. 
De mooie hoge, ruime zaal met goede akoestiek maakt dat deze superformatie van ras muzikanten zich er thuis voelen als een vis in het water. 

Er is te zien dat de vraag naar verschillende manier van optredens toeneemt. Dinershows, theaterconcerten, buitenlocaties, etc. Ditmaal zal er zitplek zijn voor wie wilt maar kan er vooral gedanst en uit volle borst meegezongen worden met alle bekende hits en prachtige nummers die The Cats heeft voortgebracht. 

De Cats Aglow is dé tributeband van The Cats. De succesformatie van weleer uit Volendam met tientallen hits op hun naam. Prachtige samenzang, mooi afgestemde muziek met een vleugje palingsound. Er is geen band die dit beter kan vertolken dat The Cats Aglow, aangevoerd door frontmannen IJsbrand van Belleghem en Ton Vendel.

De heren van The Cats Aglow zijn welbekend en geliefd in heel Nederland. Ze hebben honderden shows gedaan in binnen- en buitenland tot Koninklijk theater Carré aan toe.

Tickets: KLIK HIER

 

Datum: Zondag 14 mei
Zaal open: 15.15 uur
Aanvang concert: 16.00 uur
Verwacht einde: 20.00 uur
Prijs: €17,50 incl. servicekosten