VRIJWILLIGERS

De Schoof draait dankzij de inzet van zo’n 70 enthousiaste vrijwilligers. Gezamenlijk zorgen zij voor een groot aanbod aan activiteiten. Zo draaien diverse activiteiten, zoals jeugdclubs, volwassen en ouderen activiteiten, culturele evenementen en de bar op kracht van vele vrijwilligers. Maar ook achter de schermen wordt er door vrijwilligers de nodige taken uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de klusjesmannen of het bijhouden van de Social Media. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen versterken. Iets voor u? Lees dan gauw verder!

Vrijwilliger worden?

Ontmoet elkaar

Als vrijwilliger van de Schoof blijf je nieuwe mensen ontmoeten. Je ontmoet andere vrijwilligers, maar ook bezoekers van de Schoof. Dit komt de sfeer natuurlijk ten goede.

Omgeving

Er is geen mooier gebaar dan iets terug te kunnen doen voor de omgeving. Help jij ons Wervershoof sociaal cultureel leefbaar te houden?

Divers Aanbod

Als vrijwilliger kun je op vele vlakken helpen. Zo zijn barwerkzaamheden, culturele activiteiten en jeugd activititeiten zeker deel van het aanbod. Wat past het beste bij jou?

Persoonlijke Ontwikkeling

Als vrijwilliger kun je jezelf ontwikkelen op meerdere vlakken. Zo kun je ervaring opdoen binnen een werkgroep die bijvoorbeeld tienerfeesten organiseert. Met ondersteuning waar nodig, kun je jezelf blijven ontwikkelen.

ANBI-status

De Schoof is in het bezit van een ANBI-status. Dit betekent dat het voor mensen met een WW-uitkering mogelijk is geworden om toestemming te krijgen bij het UWV om met behoud van een uitkering, vrijwilligerswerk bij ons te doen.

Enthousiast Team

De Schoof telt meer dan 70 enthousiaste vrijwilligers. Gezelligheid voert dan ook zeker de boventoon. De sfeer is altijd goed en je staat er nooit alleen voor. Want samen staan we sterk. Kom jij ons vrijwilligers-team versterken?

Help je mee?