Welke jurken mag ik aanleveren?

Bijna alle stijlen en maten zijn welkom, als de jurken schoon, heel en van een goede kwaliteit zijn. Thematische jurken zijn niet welkom, zoals een oktoberfestjurk of bruidsjurk. Dit wordt bij inlevering van de jurken gecontroleerd door de organisatie. Dit is naar inzicht van de organisatie en kan geweigerd worden zonder opgaaf van redenen, zodat de kwaliteitsstandaard bewaakt blijft.

Waarom moet ik de jurken van tevoren inleveren?

We kunnen niet alle jurken in 1 keer controleren op kwaliteit. Daarom vragen we je om de jurken voorafgaand aan de Dress Swap in te leveren (vrijdag tussen 14. 00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur). Mocht je echt niet op deze momenten kunnen langskomen, neem dan even contact met ons op.

Waarom moet ik betalen voor de entree?

We hebben vanuit De Schoof niet de materialen om de jurken op te hangen. Dit moet gehuurd worden. We hebben geprobeerd de kosten zo laag mogelijk te houden.

Waarom wordt er geen puntensysteem gebruikt voor de jurken? De een is immers meer waard dan de andere jurk.

Het is lastig om jurken op hun aanschafwaarde te controleren. Verder vertrouwen wij erop dat deelnemers een kwaliteitsjurk aanleveren. Mooi is subjectief. Met alle keuze gaan we er vanuit dat iedereen een waardige jurk vindt.

Ik wil een jurk doneren, kan dat ook?

Dit kan niet. We nodigen je dan van harte uit om deel te nemen aan de ruilbeurs en je te laten verrassen.

Zijn er kleedruimtes en kluisjes?

We hebben een algemene kleedruimte met spiegel geregeld. Verder is er 1 ruimte voor als je echt alleen wilt omkleden. Houd dan wel rekening met een wachtrij. Er zijn geen kluisjes aanwezig. Neem daarom een herbruikbare bigshopper mee voor je nieuwe aanwinst(en).

Ik heb niets gevonden en ik wil graag mijn jurk terug, kan dat?

Als je nog bonnen over hebt en jouw jurk is nog niet meegenomen, dan kan je  natuurlijk altijd tijdens het evenement jouw jurk weer meenemen. We registreren niet wie welke jurk heeft aangeleverd. Anders ga je ermee akkoord dat de jurken geruild zijn.

Ik ben toch niet tevreden met mijn jurk, kan ik deze terugbrengen?

Eenmaal geruild is geruild. Controleer daarom goed tijdens de beurs of je tevreden bent met de jurk.